INTEGRERER MED DIT ØKONOMISYSTEM

Ibistic integrerer til  alle økonomi- og  ERP-systemer gennem åbne og sikre wbe-tjenester, der udnytter standardiserede og udvekslende ERP plug-ins

Forbind Ibistic med dit ERP System

Ibistics løsninger til fakturahåndtering og rejseudgifter er nemme at integrere med alle ERP-systemer. Ibistic har udviklet standardintegrationer i samarbejde med de førende ERP-leverandører.

 Automatisk eksport og import af data

Automatisk eksport og import af data fra dit ERP-system, herunder kodningsregler. Ibistic integrerer med din kreditkortudbyder. Kontakt os for mere information om, hvordan vi kan gøre dine rejseudgifter og fakturahåndtering lettere.

EKSEMPLER PÅ INTEGRATIONER

Microsoft Dynamics 365

Ibistic integrerer med Microsoft Dynamics 365. En af vores mest almindelige og stabile integrationer er til Microsoft Dynamics. Vi har derfor stor erfaring med at integrere Microsoft Dynamics med vores professionelle løsninger til dit ERP-system. Ring eller skriv til os på chatten og få vejledning om, hvordan en proces med integration og prissætning vil være for din virksomhed.

Microsoft Dynamics AX

Ibistic integreres med Microsoft Dynamics Axapta. Ibistic har i mange år været Microsoft-partner. Vi har derfor stor erfaring med at integrere Microsoft Dynamics AX med vores løsninger til dit økonomisystem. Ring eller skriv til os på chatten og få vejledning om, hvordan en proces med opsætning vil være til din virksomhed.

Microsoft Dynamics NAV

Ibistic integrerer med Navision fra Microsoft Dynamics. En af vores mest anvendte og stabile integrationer er med Navision. Vi har derfor stor erfaring med at integrere Microsoft Dynamics Navision med vores professionelle løsninger til dit finansielle system. Ring til os eller skriv til os på chatten og få vejledning om, hvordan en proces med en Ibistic opsætning vil være for din virksomhed.

Microsoft Dynamics C5

Ibistic har integration med C5 fra Microsoft. Ibistic har samarbejdet med Microsoft igennem mange år, og integrationen mellem vores løsninger og C5 er derfor ikke en hård opgave. Kontakt os for at høre, hvordan en projektplan vil se ud for dig og din virksomhed.

e-conomic.png

e-conomic

Ibistic og e-conomic har haft et veletableret samarbejde i mange år, og derfor sikres i en stabil integration som e-conomic brugere. Den egentlige opstart som kunde er færdig inden for få dage, og du kan hurtigt komme videre med dine økonomiopgaver. Opsætningen er enkel, og det er nemt at komme i gang. I tilfælde af at du oplever udfordringer med at komme i gang med Ibistic og e-conomic, har vi vejledninger til rådighed og et supportteam, som er klar til at hjælpe dig via flere kanaler; telefon, chat og e-mail. Læs mere om fordelene ved e-conomic og Ibistic på denne side.

SAP

Ibistic leverer integration med SAP. En af vores mest almindelige og stabile integrationer til ERP-systemer er for SAP. Vi har derfor stor erfaring med at integrere SAP med vores professionelle løsninger til dit ERP/økonomi-system. Ring eller skriv til os på chatten og få vejledning om, hvordan en proces til implementering kunne være for din virksomhed.

Maconomy

 Ibistic integrerer med Maconomy. Vi har god erfaring med at forbinde Maconomy med vores professionelle løsninger til dit økonomisystem. Ring eller skriv til os på chatten og få vejledning om, hvordan en proces med opstart vil være for din virksomhed.

24SevenOffice.png

24SevenOffice

Ibistic integrerer med 24SevenOffice. Ibistic er samarbejdspartner med 24SevenOffice og har derfor god erfaring med at integrere 24SevenOffice med vores professionelle løsninger til dit ERP system. Se mere på denne side om 24SevenOffice. Ring eller skriv til os på chatten og få vejledning om, hvordan en proces med opstart vil være for din virksomhed.

UNIT4 Agresso

Ibistic integrerer med UNIT4 Agresso. Vi har stor erfaring med at integrere UNIT4 Agresso med vores tekniske løsninger til dit økonomisystem. Ring eller skriv til os på chatten og få vejledning om, hvordan en proces med opstart vil være for din virksomhed.

Visma

Ibistic har integration med Visma. Vi har stor erfaring med at integrere Visma med vores professionelle løsninger til dit finansielle system. Ring eller skriv til os på chatten og få vejledning om, hvordan en proces med opstart vil være for din virksomhed.

Unimicro

Ibistic integrerer også med UniMicro økonomisystemer. Ring eller skriv til os på chatten og få vejledning om, hvordan en proces med opstart og prissætning vil være til dine behov og din forretning.

Oracle

Ibistic integrerer med Oracle. Ring eller skriv til os på chatten og få vejledning om, hvordan en proces med opstart vil være for din virksomhed.

Netsuite

Ibistic integrerer med Netsuite. Ring, send os en e-mail eller skriv til os på chatten for at få vejledning om, hvordan en proces med integration kunne være for din virksomhed - få vejledning i, hvad der vil passe jer.

Reviso.png

Reviso

Ibistic er samarbejdspartner med og integrerer med Reviso. Se mere information om Reviso på denne underside og hos Reviso selv. Ring, send os en e-mail eller skriv til os på chatten for at få vejledning om, hvordan en proces med integration kunne være for din virksomhed - få vejledning i, hvad der vil passe jer.

Other ERP Systems

Hvis du ikke ser dit ERP-system blandt vores mest almindelige integrationer - no worries. Vi udvikler løbende vores løsninger og integrationer, så måske er vi i gang med at etablere den integration, du har brug for. Du er altid velkommen til at kontakte os og for forespørgsler eller henvendelser om integrationer til mindre gængse ERP-systemer eller økonomisystemer, der ikke er nævnt her.

TIME FLIES

- SO DOES YOUR INVOICES AND TRAVEL EXPENSES...

Ibistic integrerer med jeres løsninger

Hvis du vil vide mere om, hvad en Ibistic integration kan gøre for dig, så kontakt os og lad os få en uforpligtende snak om dine muligheder. Book en demo, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

KOM I GANG MED IBISTIC

LOG PÅ IBISTIC
FAVORIT LINKS
NYTTIGE LINKS
ØVRIGE MEDIER

Be the first to know.

Subscribe to our newsletter

© 2019 Ibistic International A/S. All rights reserved
  • White LinkedIn Icon
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon