ALT HVAD DU SKAL VIDE OM ELEKTRONISK FAKTURAHÅNDTERING

Elektronisk fakturagodkendelse gør jeres proces hurtigere, billigere, og mere miljøvenlig.

SÅDAN FUNGERER ELEKTRONISK FAKTURAHÅNDTERING

Med Ibistic Invoice System slipper du for manuel indtastning af fakturadata og informationer, hvad enten du modtager fakturaerne på papir eller som PDF-dokumenter. Du slipper også for at scanne og tolke indholdet af fakturaerne selv – alt dette klarer Ibistic for dig. Ibistic har mange kunder, som er fordelen i at være fælles om at benytte en professionel scannings- og tolketjeneste, som leverer fakturadata elektronisk i høj kvalitet (99,8 % korrekt datalevering er garanteret) og til en favorabel pris.

Derefter er alle fakturaer klar til videre fakturabehandling, rapportering, kontering og godkendelse. De godkendte fakturaer overføres automatisk og er klar til bogføring i økonomisystemet. Der er derfor rig mulighed for automatisering af elektronisk faktura workflow og kontering i Ibistic Invoice System. Du kan læse mere om fakturascanning og tolkning her.

SCANNING OG FAKTURAGODKENDELSE​

Med elektronisk fakturabehandling får du en forenklet process for fakturagodkendelse uanset format – du kan modtage på papir, som PDF eller fx det elektroniske format OIOUBL via NemHandel. Ibistic har udviklet en løsning til digital fakturamodtagelse, som præsenterer de elektroniske fakturaoplysninger i et standardiseret format – det gælder også for e-fakturaer. Dermed er du ikke afhængig af leverandørens visningsformat.

Ibistic hoster eget acces point til modtagelse af nationale og internationale elektroniske fakturaer. Ibistic har også udviklet et system til modtagelse af fakturaer via mail kaldet invoicedrop.com – derfor kan Ibistics kunder modtage fakturaer af høj kvalitet og overgå til digital fakturahåndtering til en meget favorabel pris.

Læs mere om e fakturaer her.

DIREKTE IMPORT, AUTOMATISK KONTERING OG DISTRIBUTION AF ELEKTRONISKE FAKTURAER​

På den måde bliver en faktura aldrig væk og du ved altid, hvor den er til behandling i flowet, eller om den er blevet arkiveret. Digital fakturabehandling er både nemt og sikkert og giver dig et komplet overblik over alle indgående fakturaer - i overensstemmelse med bogføringslovens regler om opbevaring af regnskabsmateriale.

Uanset, hvor fakturaen ”ligger”, er den let at finde og brugere modtager regelmæssigt varsling og notifikationer, når der er nye fakturaer klar til behandling – eller hvis man skulle have glemt at behandle dem. Er der behov for at opdele fakturaen i forskellige godkendelses – eller konteringstrin, er det nemt at sætte op i Ibistic og hvert element kan parallelt distribueres til godkendelse. På den måde får I en hurtig og præcis sagsbehandling af elektroniske fakturaer.

SLUT MED AT LEDE EFTER FAKTURAER - DE ER GEMT ELEKTRONISK

Ibistics løsning til online og elektronisk fakturagodkendelse er tilgængelig fra en hvilken som helst browser, du måtte foretrække. Løsningen leveres som en Software as a Service (SaaS), og er derfor altid tilgængelig, uanset om du skal behandle fakturaer eller har brug for at søge i arkivet efter en elektronisk faktura med tilhørende data. Med elektronisk fakturahåndtering er alle dine fakturaer opbevaret digitalt i et fælles arkiv.

ELEKTRONISK FAKTURAHÅNDTERING - ALTID TILGÆNGELIG ONLINE​

SPAR TID MED ELEKTRONISK FAKTURAHÅNDTERING

3 FORDELE VED ELEKTRONISK FAKTURAHÅNDTERING

Elektronisk faktura godkendelse er et led i vejen til det papirløse kontor - det er nemmere for dig, og det er godt for miljøet. Med Invoice System er der ikke længere behov for papirfakturaer og Ibistic hjælper dig med at modtage e-fakturaer og konvertere fakturaer fra papirformat eller fakturaer sendt pr. Mail til elektronisk dataformat. Mange led i processen er standardiseret. Ved hjælp af Ibistics Invoice System kan I derfor hurtigt og nemt bytte den besværlige proces ud med en enkel og papirløs proces. I gennem jeres overgangsfase arbejder vi tæt sammen med jer og jeres leverandører, så I får en guidet og gnidningsfri overgang til digital fakturahåndtering.​

Effektivitet

Automatiser din fakturahåndtering; få fakturaer direkte til sagsbehandler, færdig konteret og klar til videre behandling.

Præcision

Modtag elektroniske fakturaer i høj kvalitet. Skift til 100 % elektronisk process med e-fakturaer. 

Lavere omkostninger

Reducer omkostningerne på fakturabehandling. Spar tid når du registrerer bilag, hvad enten du er på farten, i butikken eller på kontoret.

FORDELE VED E-FAKTURA MED IBISTIC INVOICE SYSTEM

LOG PÅ IBISTIC
FAVORIT LINKS
NYTTIGE LINKS
ØVRIGE MEDIER

Be the first to know.

Subscribe to our newsletter

© 2019 Ibistic International A/S. All rights reserved
  • White LinkedIn Icon
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon