VÆRDISKABENDE KONTROL MED IBISTIC

 

May 10, 2016

Fra manuelt tastearbejde til værdiskabende kontrol

 

Nasarius er specialiseret i Treasury. Virksomhedens fokus er en kombination af rådgivning og systemimplementering, og kunderne er primært store virksomheder, der arbejder globalt. Det giver potentielt en masse manuelt arbejde i forbindelse med blandt andet fakturahåndtering. Det globale fokus betyder også, at Nasarius’ medarbejdere bor og arbejder i mange lande, og rejseaktivitet og mange rejseafregninger er en fast del af hverdagen.

international_virksomhed_nasarius_blå.pn

Nasarius, havde derfor et ønske om at automatisere og optimere deres processer inden for både faktureringrejseafregning og medarbejderudlæg. Målet var at gå fra at bruge tiden på manuelt tastearbejde til i stedet at fokusere på kontrol og optimering. Det er både mere spændende arbejde, og det skaber mere værdi til virksomheden.

 

 

“Vi ville gerne gøre hverdagen nemmere for vores medarbejdere, der ikke ligefrem synes, at styring af bilag er det sjoveste, de kan foretage sig. Samtidig kunne vi se et stort optimeringspotentiale udmøntet i meget konkrete tidsbesparelser inden for elektronisk fakturahåndtering, fakturascanning, rejseafregning og medarbejderudlæg. Derfor begyndte vi at lede efter en leverandør, der kunne hjælpe os med det. Efter at have været i dialog med flere, valgte vi Ibistic. Valget gav egentlig sig selv, fordi de bare havde den bedste og mest fleksible løsning.”

 

— Mads Bohnstedt-Petersen, Finance & Accounting Responsible I Nasarius

faktura-laver-automatisk-90-procent-af-bogføringen

 

Ibistic laver automatisk 90 % af bogføringen

To af nøgleordene for Nasarius har været automatisering og nem integration med økonomisystemet. Og det har man fået.

 

 

“Har du den rigtige integration og opsætning, laver Ibistic reelt 90 % af din bogføring. Du får også en masse konteringslogik via Ibistic. Det er ret smart, for det sparer dig utrolig meget tid. Eksempelvis kan Ibistic håndtere mange valutaer. Når en af vores konsulenter bor i Schweiz, har han ikke meget glæde af at se sine tal i danske kroner, men den konvertering klarer Ibistic’s system helt automatisk. Det gælder hele vejen fra fakturagodkendelser til kontering og afregning.”

 

 

 

Mads Bohnstedt-Petersen, Finance & Accounting Responsible I Nasarius

skræddersyet-SAP-Integration-til-kunden.png

 

Skræddersyet SAP integration

Da Nasarius på et tidspunkt valgte at følge flertallet af virksomhedens kunder ved at indføre SAP, var der naturligt en overvejelse i forhold til, om SAP’s løsninger skulle erstatte Ibistic. Det var dog reelt ikke til debat, da tilfredsheden med Ibistic gjorde, at øvelsen kom til at handle om, hvordan der bedst kunne skabes en skræddersyet løsning med optimal integration systemerne imellem.

 

 

“Selvfølgelig var der udfordringer i starten, men det er der altid i systemintegrationer. I dag har vi en ret avanceret løsning, der virker rigtig fint. Vi har blandt andet via en speciel programmeringsløsning i SAP fået automatiseret vores interne afregning af ressourcer mellem forskellige selskaber i koncernen. Det er noget, der virkelig giver værdi.”

 

 

— Mads Bohnstedt-Petersen, Finance & Accounting Responsible I Nasarius

bruger-venlige-online-losninger.png

 

Brugervenlighed og tidsbesparelser

Mads Bohnstedt-Petersens konklusion er, at Ibistic er et brugervenligt og anbefalelsesværdigt system.

 

 

“Systemerne har stor brugervenlighed, og de sparer os påviseligt enormt meget tid, som vi kan bruge på andre og mere værdiskabende opgaver. Det er også en stor fordel for os, at Ibistic er med til at skabe ensartethed i vores processer og dokumenter. Dermed bliver det nemmere at finde fejl og få dem rettet hurtigt.”

 

 

— Mads Bohnstedt-Petersen, Finance & Accounting Responsible I Nasarius

LOG PÅ IBISTIC
FAVORIT LINKS
NYTTIGE LINKS
ØVRIGE MEDIER

Be the first to know.

Subscribe to our newsletter

© 2019 Ibistic International A/S. All rights reserved
  • White LinkedIn Icon
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon