"VI HAR HENTET STORE TIDSMÆSSIGE BESPARELSER"

December 16, 2016

Integration med Ibistic sikrer, at alt, hvad der skal viderefaktureres går direkte til kunderegnskabet

Haavind-sparer-tid-med-Ibistic.png

I en virksomhed af en størrelsesorden, som Haavind og i denne branche havde kunden nogle specifikke behov til en velfungerende løsning hos dem. Der er dagligt pres på indgående fakturaer og det var derfor af vigtighed, at få skabt bedre kontrol over- og styring af processen.

Sådan løste Ibistic specifikke behov

Ibistic ønsker at imødegå de krav og ønsker, der er relevante for advokatvirksomheden.  Gennem analyse af kundens processer og krav til effektiv behandling af regnskabsdokumenter tilrettelagde Ibistic integrationen med målet om at understøtte disse processer.

minimum_tidsforbrug_paa_fakturaer_hos_advokat_.png

 

“Haavind AS har brugt Ibistic Invoice System i mange år. Løsningen er godt tilpasset til vores specifikke behov i en advokatvirksomhed. Vi har hentet store effektiviseringsbesparelser ved at bruge Ibistic, og vores medarbejdere bruger et minimum af tid på fakturaer. Alle posteringer sker på det rigtige trin i arbejdsgangen og distribution til kunders regnskab- eller virksomhedens interne regnskab sker automatisk via en god integration med vores regnskabssystem.”

— Ine Tokerud, Regnskabsmedarbejder at Haavind

supporten-hos-Ibistic-er-guld-vaerd.png

Hurtig Support er guld værd. 

I en branche som Haavinds, hvor der drives advokatvirksomhed, er det altafgørende at fortrolighed og tryghed er i højsædet. Derfor er det også i valget af leverandører til økonomisystemer og tillægsløsninger til disse vigtigt, at der sker en sikker og stabil behandling af data og dokumenter – og skulle der opstå tvivlsspørgsmål, er det et MUST at kunne få den rette hjælp til at få løst problemet.

"Vi kan klart anbefale Ibistic Invoice System, og vil især gerne fremhæve den gode service, der ydes, fra deres support afdeling. Vi påtænker nu også, at anskaffe os deres system til behandling af rejseafregninger og medarbejderudlæg.​ ", siger

 

Ine Tokerud, Regnskabmedarbejder at Haavind AS

LOG PÅ IBISTIC
FAVORIT LINKS
NYTTIGE LINKS
ØVRIGE MEDIER

Be the first to know.

Subscribe to our newsletter

© 2019 Ibistic International A/S. All rights reserved
  • White LinkedIn Icon
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon