VÆSENTLIGT VÆRKTØJ UNDER EKSPLOSIV VÆKST

 

November 9, 2017

Væsentligt Værktøj under Eksplosiv Vækst

 

Danske Adform har rykket hurtigt både nationalt og internationalt i en arena med stort vækstpotentiale. Hovedproduktet er en platform, hvor annoncører og bureauer både kan planlægge, indkøbe og måle effekten af deres online eller digitale annoncering. Virksomhedens succes skyldes i høj grad et agilt handlingsmønster blandt andet i regnskabsafdelingen, hvor også interne processer har fået en digital opgradering for at kunne følge trop.

Klichéen ruller stadig, men der er altså fart på digitaliseringen uanset, hvor man vender blikket. Det er den danske virksomhed, Adform, et udtalt eksempel på. Umiddelbart skulle man synes, at en opadgående vækstkurve i høj fart må være det ultimative drømmescenarie hos en fremstormende business – og det er da i reglen også tilfældet - også hos Adform. Dog vil en fremadstormende vækst fordre, at virksomheden, der er i succes-loopet, er lige så agil som tempoet er højt - og kan justere virksomheden i samme retning.

Administrative-processer må ikke være en hæmsko for vækst. Denne praksis kan imidlertid være svær at efterleve, derfor kan en ellers positiv udvikling vise sig at føre visse udfordringer med sig – specielt på den administrative banehalvdel, hvis ikke der udvises hurtige reaktioner hos virksomheden. Det var netop denne udfordring, Adform stod ansigt til ansigt med. Lykkeligvis var Adforms regnskabsafdeling netop agile – og indså at her, var der noget, der hurtigt kunne gribe om sig, og handlede derfor promte.

 

“Hos Adform har vi i årene 2012-2016 oplevet væsentlig vækst – det lagde et pres på vores administrative afdelinger, hvor vi dog hurtigt indså, at de gængse løsninger ikke var effektive nok. Derfor gik vi i gang med at søge efter en løsning. Ibistics’ Invoice System stod som et klart svar på vores søgen. Med online og automatiseret håndtering af vores fakturaer, fik vi en klarere struktur og en hurtigere arbejdsproces, som var nødvendig for at kunne følge med i virksomhedens udvikling.”

— Karsten Bjerregaard, CFO Adform

 

 

Mangfoldig virksomhedskultur er ikke et issue. Når en international virksomhed vækster på denne måde, kan det være en udfordring at binde afdelinger sammen på tværs af lande.

"Ibistics’ platform har de nødvendige sproglag, som passer til os – og alle vores afdelinger kan derfor benytte sig af det. Ét samlet system til at håndtere alle indgående leverandørfakturaer eller kreditorfakturaer ", siger Karsten Bjerregaard, CFO Adform.

 

Ensartede processer, især i forbindelse med de finansielle udfordringer, hvor mange forskellige led er involveret, er afgørende for virksomhedens evne til at performe og opjustere til de nye behov, der ligeledes følger med i en sådan vækstperiode.

 

Effektiv behandling af bilag på tværs af landegrænser. Adform er repræsenteret i 18 forskellige lande verden over. Men de har samlet regnskabsfunktionen ét sted. Med Ibistic kan den internationale virksomhed behandle fakturaer på tværs af landegrænser og kontinenter.

“Løsningerne sparer os for tid, det er af allerhøjeste vigtighed, når der i sådan en proces er fart på i alle afdelinger af virksomheden. Desuden minimerer brugen af løsningen fejl og derved økonomiske tab, hvilket bestemt ikke er uvæsentligt.”

— Karsten Bjerregaard, CFO Adform

Omkostninger i fokus sammen med skalerbarhed. Virksomhedens succes bygger på en bæredygtig servicemodel, gode kunderelationer, et varigt fokus på omkostninger og en skalerbar forretningsmodel. Omkostningsfokus og skalerbarhed har netop været omdrejningspunktet i at gå over til automatiserede løsninger i fuld overensstemmelse med strategien - også i regnskabsafdelingen hos Adform.

 

Modellen hos Ibistic, hvor alt foregår via web med notifikationer til den enkelte bruger gør, at der altid er styr over, hvem der skal behandle hvad, og hvor bilagsdokumentet befinder sig. 

Om Adform. Adform blev grundlagt i Danmark i 2002 og er et af verdens største private og uafhængige reklameteknologiselskaber. Med kontorer i 18 lande har Adform mere end 750 ansatte globalt i hele Europa, Nordamerika, MENA og APAC.

Besøg http://www.adform.com for mere information.

LOG PÅ IBISTIC
FAVORIT LINKS
NYTTIGE LINKS
ØVRIGE MEDIER

Be the first to know.

Subscribe to our newsletter

© 2019 Ibistic International A/S. All rights reserved
  • White LinkedIn Icon
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon